Hoe vaak moet ik mijn voertuig laten onderhouden?

Uw serviceportfolio bevat informatie over de onderhoudsintervallen voor uw voertuig. Voor modeljaren 2023+ kan het serviceportfolio worden gedownload van de pagina met gebruikershandleidingen.

U kunt dit ook navragen bij uw Ford-dealer. Om uw dichtstbijzijnde Ford-dealer te vinden, gebruikt u onze Dealerzoeker.

FordPass*™ gebruiken

Voor toegang tot informatie over uw auto moet u die auto hebben toegevoegd aan uw FordPass*-account.

Opmerking: de in de app voorgestelde onderhoudsschema's zijn aanbevelingen. Soms vraagt uw voertuig een onderhoud te laten uitvoeren vóór de in de app weergegeven kilometerstand. Als u twijfelt, kunt u contact opnemen met uw favoriete Ford Service Partner voor verduidelijking.

Gebruik de onderstaande stappen om het onderhoudsschema voor jouw auto te bekijken:

1. Ga naar de startpagina Service.
  2. Selecteer de tegel Service
  3. Tik op Onderhoudsschema.
  4. Selecteer het respectievelijke onderhoudspakket op basis van uw kilometerstand.
  5. Selecteer Ford Agent bellen als u contact wilt opnemen met een Ford Agent.

Klik hier op Ford Onderhoudscalculator voor de portal met het Onderhoudsschema.

Klik hier op onderhoudsintervallen voor meer informatie.

Disclaimer:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.

Verdere informatie

Servicelocaties
Online onderhoud boeken